Fuck Obedient Slave Fuck

One Obedientfuckslave Fi Dj Tiesto T15722 32 Obedient Fuck Slave u jakmiłość&raquo » lfabet pewnego listopadowego dnia

One Obedientfuckslave Fi Dj Tiesto T15722 32 Obedient Fuck Slave

N - Natalia Kornycka - Gruz
Pani reżyser przyjechała na plan po południu. Tego dnia reżyserowała dwie sceny. Bardzo dokładna i skrupulatna w swojej pracy. Zwracała uwagę na najdrobniejszy szczegół. Także zgodziła się na wspólne zdjęcie w towarzystwie II reżysera.

O - Ostałowska Dominika
Koło południa przekroczyła próg hali orzeszyńskiej. W długim czarnym płaszczu, kapelusiku i ciemnych okularach była nie do poznania. Na ponad godzinę zaszyła się w garderobie. Grała w dwóch scenach. Znalazła się chwilka, abyśmy mogły porozmawiać. Jej cichy, szczepczący głos ma siłę przyciągania. Kiedy okazało się we wspólnej rozmowie, że obie jesteśmy młodymi mamami, Pani Dominika zaczęła opowiadać o swoim synku. Przez chwilę, czułam się jakbym rozmawiała z koleżanką, którą znam od lat. Wspaniała osoba.

z Panią Dominiką Ostałowską

P - Pyrkosz Witold
Gdy przyjechałam do Orzeszyna serialowy Lucjan już tam był. Rano miał tylko jedna scenę z Panią Lipowską. Aktor z krwi i kości. Podczas nagrania skoncentrowany, a w przerwie wszystkich rozśmieszał. Kawałami sypał jak z rękawa, ku uciesze realizatorów i wszystkich na planie. Niestety po nagraniu szybo pojechał do domu i nie udało mi się zrobić z nim wspólnego zdjęcia.

R - Rabińska Justynka
Nowa bohaterka filmu. Tego dnia miała pierwsze nagranie. Przyjechała na plan z mamą. Dostała się do filmu z castingu. Będzie grała córeczkę Teresy, kuzynki Mostowaików. W moim zeszycie z autografami narysowała śliczny rysunek dla mojej córeczki.

S - Sydor Joanna
Także nowa bohaterka. Mama Agnieszki (Justyna Rabińska). Aktorka zagrała tylko w jednej scenie. Spieszyła się do teatru na nagranie. Nie zdążyła zrobić ze mną zdjęcia.

z Panem Ryszardem Zatorskim

T - To trzeba naprawdę zobaczyć
Chyba żadna pisanina nie odda tego, co zobaczyłam. To po prostu trzeba zobaczyć. Tam trzeba być. (…)

U - Ubrania
Czyli właściwie ich niezliczona ilość. Aktorzy grają w ubraniach “filmowych”. Mimo, że serial jest współczesny i mogliby mieć swoje, przebierają się w garderobie. Czasami nawet kilka razy dziennie. To z powodu, że kręcone są sceny do kilku odcinków. Garderobę podziwiałam z daleka. Do niej i do charakteryzatorni był wstęp wzbroniony.

W - Wszyscy byli…
Wspaniali. Naprawdę czułam się mile zaskoczona, że nie jestem traktowana jak potencjalny intruz. Nie ukrywam, że troszeczkę z takim nastawieniem jechałam na plan. Spędziłam wspaniały dzień wśród osób, których do tej pory mogłam podziwiać z ekranu telewizora, lub czytać o nich na stronach internetowych.

moja Julka podziwia zdjęcia

Z - Zatorski Ryszard
Reżyser pierwszej części dnia. Miły i sympatyczny człowiek. Zgodził się bez wahania na wspólne zdjęcie. Pozwolił oglądać tajniki reżyserki. Opowiadał z wielką pasją o tym, co robi. Miał wspaniały kontakt z aktorami.

Relacjonowała: Katarzyna Pąpka.

Ten wpis został dodany dnia 24-08-2006 (czwartek) o 17:05 w kategorii M Jak Miłość, Reportaże. Możesz śledzić odpowiedzi na niego przez RSS 2.0. Możesz zostawić odpowiedź lub ślad (TrackBack) z Twojej własnej strony.

Super wydawnictwo medyczne z bogatymi zbiorami.
Jak pokonać stwardnienie rozsiane?
Luksusowe
Odpowiednie
tłumaczenia przysięgłe angielskiego Legnica.
Każdy z nas przeżył w życiu jakieś Zostaw odpowiedź

jOne Obedientfuckslave Fi Dj Tiesto T15722 32 Obedient Fuck Slave u jakmiłość&raquo » lfabet pewnego listopadowego dniam Slave Obedient Obedient pOne Obedientfuckslave Fi Dj Tiesto T15722 32 Obedient Fuck Slave u jakmiłość&raquo » lfabet pewnego listopadowego dniac e e Obedient Slave